måndag 1 juni 2015

Sista dagen som föräldraledig.

Japp! Sista dagen! Sån ångest! Jag som ville vara hemma med Lowe resten av hans liv! Men i morgon börjar jag jobba igen. Som tur så börjar jag med ett halvt pass. 9.15-18. Ja eller det är väl ett vanligt pass, men mina vanliga ligger på 24,15 timmar. Så jag jobbar inte natt i morgon. Det känns skönt. Sen är jag ledig onsdag, och på torsdag jobbar jag dygnet till fredag. Sen har jag fått ett litet minipass på lördag 9.15-14. Sen kommer jag i regel jobba 2 dygn i veckan. Så jag kommer ju som sagt vara hemma med Lowe mycket ändå. 

Idag hade jag tänkt göra något extra roligt, med vår sista dag. Men eftersom Lowe fortfarande har feber (legat på 40 grader idag också) så fick vi hålla oss hemma. Vi har bara myst massor i soffan!




När iprenen kickat igång så va han sig själv igen och sprang runt med grytlocket! 

Han sover väldigt dåligt när han har feber så det har inte varit mycket vila i dag. Mer mysiga stunder i soffan framför Barnkanalen. Vid 16 kom Evelina och Mathilda och lånade vår resväska, sen stack vi faktiskt ut en snabbis med Fredrik för att hämta vårt nya köksbord! Som äntligen kommit! Kände att vi behövde få lite frisk luft både Lowe och jag. Bordet var försenat, skulle ha kommit vecka 21-22 och idag är det vecka 23. Så jag läste lite snabbt på lappen om det va försenat i leveransen så skulle de dra av 200 kr per vecka. Jag frågade om det i kassan och han drog av 200 kr direkt! Sen hade vi presentkort på 1000 kr så bordet kostade oss 1095 kr! Delat på 2! Perfekt! 


Paket! Lowe är nyfiken! 

Väl hemma så satte vi ihop det direkt och Fredrik pillade lite med lister och flyttade taklampan över köksbordet. Bilder kommer! 

Nu ska jag sova. Klockan ringer 7, men jag antar att det är någon som väcker mig 6 ändå. Han som kommer ropa snart och kommer vilja sova mellan oss. Och de får han när han är dålig! Lättare att hålla koll på honom när han ligger här. Natti natti! 

Inga kommentarer: