måndag 1 juni 2015

Morsdag!

I går va det ju morsdag. Min andra faktiskt. Vi bestämde på morgonen att vi skulle åka till ett hotell och käka frukostbuffé. Men innan vi skulle göra oss i ordning så tyckte jag Lowe var varm. Så jag tog tempen på honom. Han har börjar bli snorig och dreglar oerhört mycket just nu. Jo mycket riktigt, 39,5 i Temp. Tänder som ploppar ut nu så det är väl därför han dreglar, men febern känns onödigt hög för att det skulle vara för tänderna? Vi fick iaf stanna hemma. Fredrik åkte iväg och köpte frukost till oss och så fick jag rosor! Mycket mysigare att sitta med sin familj hemma och mysa i mysbyxor än att behöva klä upp sig och gå ut. ;-) 


Under dagen så myste vi bara. Lowes Temp åkte upp till 40 grader och han blir väldigt slö. Så vi fick börja med flytande Ipren igen. 

Runt 12 vart vi sugen på fika så då fick Fredrik cykla iväg och köpa det! :-) 

En väldigt lugn morsdag som skulle egentligen avslutas hemma hos svärmor med middag. Men hon va sjuk så jag gjorde pannbiff med gräddig löksås och sötpotatispuré till oss. Mums! Lowes feber satt så vi gav Ipren var 6:e timma. Han va bra medtagen där en stund. 


Vi fick duscha honom i jummet vatten för att svala av honom. Lilla plutten! 

Han somnade vid 20 i sin säng, sen hämtade vi honom vid 22. Jag låg och kollade på en serie på min iPad i sängen så han låg där med mig på min arm och tittade tills han somnade. 

Inte en morsdag man önskar att man behöver vara med om igen. Även om jag vet att feber inte är farligt i sig så är det väldigt jobbigt att se honom så förändrad. Så medtagen. Nu hoppas vi han slipper vara sjuk igen på ett tag när detta är över. ❤️

Inga kommentarer: