tisdag 18 mars 2008

Boxning

Igår hade jag bokat in mej och Chris på box på gymmet. Så 18.35 va de dax. Första gången jag körde de på sportlife, har bara tränat de nåra gånger med Emma på friskis och svettis när jag höll till där. Passet började me uppvärmning, och sen va de bara att dra på sej hanskarna och göra sej redo för att slå så mycke man orkade.. olika slag kombinationer. Jag och Chris turades om att hålla mittsarna (de man slår på). I slutet av passet radade "mittsgänget" upp och de andra radade upp med hanskarna på. så skulle de göra situps och armhävningar. och vi med mittsarna hade blivit utplacerade med olika slagkombinationer.. Mej skulle de stå med ryggen mot och slå med baksidan av händerna. Sen dax för situps igen och sen ett steg åt sidan så de fick göra nått annat på en annan person. :) När de gått ett varv, va de dax för min tur att ta på hanskarna och göra samma sak som Chris gjorde.
Så när de va dax för strechningen va både jag och Chris utmattade, mer Chris faktiskt. Jag har lite bättre kondition :P Skit bra träning måste jag säga! Idag har jag lite träningsvärk i endast axlarna. Antar för att jag hållt armarna i luften hela tiden.

Vi bestämde oss för att köra boxning ibland. Men efter Thailand. Idag är de 10 dagar kvar tills de är dax att ta sej ut till flygplatsen. Wiiiiii!

Nu är de dax för frulle.

Kiss

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan väl inte bero på att jag slog hårdare, gjorde fler armhävningar och sit-ups ;) hm nja ne?

hehe