torsdag 29 januari 2015

2 killar i sängen.

Nu ligger jag här i min säng med båda killarna. Lowe har blivit frisk från sin förkyldning men idag började den rinna igen och han har lite svårt att andas med nappen i munnen. Så jag hämtade honom nyss. Kände på mig att det skulle bli en massa spring annars då han sover i sitt rum. Så nu får han ligga mellan oss.  

Idag har vi bara varit hemma. Vi har gjort middag och plockat. Och myst! Tog oss en tupplur tillsammans på en madrass på golvet. Men hann bara sova i 20 minuter då Fredrik kom hem och Texas väckte oss med sitt skällande. Mysigt så länge det varade. ;-) 

Annars i veckan så va vi på öppna förskolan med Ronja och Novalie i tisdags. Jag träffade barnmorskan och fick preventivmedel, sen va vi på Frölunda torg.

Igår kom Evelina hit. Vi drack kaffe och sen drog vi till Frölunda torg och mötte upp Ronja och Novalie. Vi tog en fika och sen kollade vi i affärer, igen! ;-) köpte byxor och vårskor till Lowe! 

I morgon är det fredag. Vid 10 ska jag träffa Evelina vid hennes nya lägenhet. Hon har nämligen fått en hyresrätt här! Så nu ska de också lämna Hisingen och komma över hit! (Och idag kollade Ronja och Jimmy på en lägenhet på Guldringen. Så de kanske också flyttar hitåt! :-D hoppas!) Vid 12 i morgon ska vi möta Ronja, Novalie och hennes bonus Evelina vid öppna förskolan. Dags för lite sång och kladd med lera! På lördag blir det fest! Oj oj!! Jag ska ut! Och Fredrik ska va hemma med Lowe. ❤️ 

 
Novalie och Lowe! :-) 

Inga kommentarer: