söndag 18 januari 2015

Lägga ner eller göra den privat?

Inget bloggsug alls och jag kommer inte ihåg att jag ska blogga! Så jag funderar på att lägga ner bloggen faktiskt. Eller göra den privat för att kunna spara allt jag skrivit genom åren. Känns som att jag inte får ut något av att dela med mig öppet längre. Blir att man kör Instagram istället. Jag vet att folk läser min blogg, för det ser jag. Men kommentarerna är inte många! Så tråkigt när man inte får någon respons för det man skriver om. Det får man ju på instagram.



Tål att tänkas på. Ska kolla de där med att lösenordsskydda bloggen i allafall. Så jag kan blogga för egen del. Som en dagbok. ❤️

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Började följa din blogg precis innan du gjorde den privat, jätteglad att du öppnat upp den igen! Har själv en liten kille som heter Love på snart 5 månader :) ditt barnrum var verkligen inspirerande! Ser fram emot att få fortsätta följa er och få mer inspiration! Var har du köpt mys dressen förresten? Jättefin!
Kram Catrin & Love

Jenny M. Bäcklund sa...

Hej! Va roligt att du skriver! Och läser min blogg!!:-) kul att jag kan inspirera lite. Mysdressen är en body och leggings från lager 157! Kram på dig!