fredag 23 januari 2015

En sväng på torget.

Idag vaknade Loppan och jag vid 7.30. En jobbig natt där Lowe vaknade 4 gånger typ och hade väldigt svårt att somna om varje gång. Fick göra ersättning vid 01. Sen fick Fredrik byta blöja. Han vaknade vid 3 igen och sen när Fredrik gick till jobbet. Jag kämpade för att få honom att somna om den sista gången. Gav honom bröstet. Men det va sista gången. Nu blir det inget mer bröst. Jag har tröttnat på att amma honom till sömns. Har så lite mjölk nu så han kan väl knappast bli mätt på det. Så nu ger vi oss. Han somnade om i allafall och vi vaknade 7.30. Väldigt bra tid att vakna! Då blir lixom hans vila på dagen så bra. Vi gick upp och jag gjorde frukost till Lowe. Ett löskokt ägg mosat i smör. Det gillar han! Jag tog en kaffe och blandade en smoothie som skulle ta med ut.


Vi gjorde oss i ordning, gick ut med Texas, sen drog vi till Frölunda torg! Mötte upp Ronja och Novalie. Vi skulle köpa 1 årspresent till Freja. Sen handlade jag lite mat för middagen. Fredrik hämtade oss sen handlade vi lite till.


Sötnosarna! 

I kväll har vi ätit middag. Och nu sover båda killarna.

Nu ska jag borsta mina tänder och ta ut Texas en sista gång. I morgon väntad barnkalas, sen ska Fredrik på fest på kvällen. Så loppan och jag blir ensamma! ❤️ 

Inga kommentarer: