torsdag 8 maj 2008

Utan min dator ett tag.

torsdag i dag, rätt dålig att uppdatera bloggen. Men är utan min dator nu ett tag. krånglade lite me laddningen så jag lämnade in den på fixning. Så nu sitter jag me Chris Mac, och de är jag inte så haj på. Så inga bilder än..  Han får hjälpa mej någon dag. Har en del biler på kameran nu. 

Idag har jag legat ute i solen i bikini! Så gött väder! men nu sitter jag inne. Ska iväg och jobba snart. Har käkat lite tonfisksallad och en apelsin, apelsinerna är ju såå goda nu! Jammi!

Ingen bil än, vi har inte hittat IT än. men vi letar varje dag. Hoppas vi hittar en snart. Vi ska ha en svart 206 cc med svart skinnklädsel. såå gött me cab i sommar! varit och provkört en 2 gånger nu på bilfirma, men de blir inte en spitter ny. Värdet sjunker så. Men inte en för gammal heller. 

Igår hade Jag och Jenny bokat tid hos make up store för sminkning. Hon fick en daxsminkning och jag fick en kvällsminkning. Fick lite tips. Blev så snygga så :) Efter de så åkte vi hem till henne och jag hjälpte henne sortera hennes kläder, fan va kläder hon har!! vi fick ordning på de till slut. Sen drog vi till hagaparken där Chris och några vänner så grillade vi korv :) Jag och Jenny började frysa och åkte hem. kollade på film när Chris kom hem, men somnade ifrån den :P

Nu ska jag packa iväg mej mot jobbet. 

Puss Puss

Inga kommentarer: