tisdag 27 maj 2008

Nu är sovrummet omålat!

igår målade vi klart i sovrummet. Blev så mycke mysigare än innan! inga kort än, men de kommer. Nästa projekt är att måla om i tvrummet, och hämta projektorn. Jag har köpt en projektor och en ramspänd duk av en kompis. Har inte hämtat den är bara. Så nu kommer alla filmkvällar vara hemma hos oss. :) bäst att köpa en popcornmaskin :P 

Chris ringde bilverkstaden förut. Bilen skulle bli klar i slutet på nästa vecka, eller i början på nästnästa.. :( så låång tid! Ringde oxå efter min dator i går. De hade inget nytt om den alls, sen jag ringde förra tisdagen. Så han skulle höra med sina kollegor om de kunde kompensera med nått. De skulle ringa i dag eller i  morgon så får vi se vad som händer. Jag har varit utan den i 4 veckor på fredag! Så lång tid ska det inte ta, inte enligt dem heller. 

De ringde ifrån sjukhuset igår oxå. Mitt provsvar på blodprovet hade kommit. Min kropp klarar inte av att bryta ner lactos. (mjölksocker). Så nu får jag inte dricka eller äta mjölkprodukter.. :( men jag kommer fuska när de gäller choklad! vem kan leva utan choklad? inte jag iaf. 

Nej nu ska jag fixa till mej lite, Chris kommer hem på lunchen.


Inga kommentarer: