onsdag 29 april 2015

Gratis är väl nice!

Hej! 

Idag har vi tagit det väldigt lugnt! Haft Ronja och Novalie på lunch, legat ute och solat på balkongen medans Lowe tog en nap. Passade på att läsa lite bok. Så härligt! Vid 16 drog till till torget med Ronja och Novalie då polarn och pyret gav bort strumpor om man följer de på Instagram. Så vi fick 2 par halksockor! 


Vi gick sen hem efter några affärer. Fredrik va iväg och byggde festen så Lowe och jag käkade kvällsmat själva och sen fick han lägga sig. 

Nu sitter jag här och är jätte trött. Borde hoppa i säng. Så jag får väl göra det nu. 

I morgon är en spännande dag för båda mina två älsklingar. Lowe ska sova borta för första gången och Fredrik har sin hittills största spelning. Och jag ska ju självklart dit, därav varför Lowe ska sova hos son farmor. Vi ska ha förfest här hemma så i morgon handlar dagen mest om städning och förberedelse. Massa bus med Lowe ska jag hinna med också såklart. Kommer nog kännas väldigt konstigt att komma hem från festen och ingen Lowe fick här hemma. Men som tur är så bor ju Lowes farmor några gårdar bort typ. 5 minuter ifrån oss. Så jag kommer väl hämta honom så snabbt jag kan efter att jag vaknat! ❤️ 

Nu ska jag sova! Natti! 


Inga kommentarer: