torsdag 23 april 2015

Härliga vår!





I 2 dagar har jag och Ronja promenerat i solen på förmiddagen. Så underbart! Jag har fått massor med färg i ansiktet. I förrgår stannade vi vid ett fik och käkade frukost efter promenaden. Satte oss ute och käkade. Igår tog vi en annan väg och hamnade på magiska platser! Så häftigt när man inser vilken underbar plats man flyttat till! 

Men idag vaknade vi upp med sämre väder. Så idag har faktiskt inte Lowe och jag varit utanför dörren. Jag har lagat mat till Lowe och så har vi myst massor! Jag har varit lite trött då jag va iväg i gårkväll. Erika har ju flyttat närmre så igår tog jag cykeln bort med vin i cykelkorgen! :-) 


kom dit vid 19, och cyklade hem vid midnatt. Så mysigt att bara sitta och prata om allt vi missat det senaste. Så skönt att komma iväg och bara va Jenny en stund också. Kändes som innan jag fick barn. Det får man göra om! 

I kväll har Fredrik målat klart i köket och så har han rivit bort det gamla golvet. Så i morgon ska det nya läggas! Äntligen! Så i helgen vill jag kolla på nytt köksbord! Och beställa mer köksstolar. Så man kan göra i ordning en riktig matplats. 

Ja och i morgon ska jag och Lowe upp till kontoret. Dags för lönesamtal med chefen! Jag förtjänar mycket högre lön! Helt klart! Sen får vi se om Lowe hjälper eller skälper mig i den frågan. Haha! 


❤️ Jag älskar dig! 




Inga kommentarer: