söndag 7 december 2014

Beryllens LekStuga!

Idag va det dags! En dag jag väntat på! Innan vi flyttade in här i vår lägenhet så promenerade jag mycket i området för att jag va så nyfiken. Då hittade jag en lapp på en anslagstavla där det stod att de skulle öppna en lekstuga i området. Så roligt! Och idag va det dags för den att invigas.

Vi gick dit hela familjen. Tjatade på Fredrik att han visst skulle följa med. Stackarn! Jag drar med honom på allt! Självklart va det inte en enda pappa där så han måste ha sett väldigt ansvarsfull och "vill-vara-med-på-allt-pappa"! Jag menar, jag bokade alltid tid hos mvc för att han skulle kunna följa med på alla träffar jag hade med barnmorskan för så hör alla pappor. Sen hörde jag efteråt av vänner att deras barns pappor inte alls va med på allt förutom ultraljudet typ. Haha! Tillbaka till lekstugan. De hade allt. Tv litet barnkök, gåstol, myshörna och massa leksaker! Sen ett kök för oss och bord och stolar. De bjöd på fika och vi pratade med andra mammor. Så roligt ju! De kommer ha öppet mellan 9-19 alla dagar så kodar man nyckeln så man kommer in där. De har en facebookgrupp som man tex kan kolla om någon annan ska gå ner dit så man kan träffas där. Sen kommer de ha lite event och så. Barngympa, pyssel och sånt. 

Känns som vi flyttat till världens bästa bostadsområde! Det enda de inte har är en övernattningslägenhet. Det frågade ja om idag, och det hade de inte. Men de tyckte det lät som en väldigt bra idé och de hade tydligen en ledig lokal för det! Så det skulle tas upp! Roligt! Bra för om min familj kommer så man slipper trängas här hemma. De har gym oxå! Det ska Jag kolla om det är något att ha. I såfall kostar det 25 kr i månaden! Skönt att bara kunna sticka ner dit och träna om man har lite tid över på kvällen. 




Här känner jag på mig att vi kommer spendera tid! Frågade om man fick ta med en kompis med barn hit så man kunde hänga här nere med barnen och det gick bra! :-) I morgon ska Lowe och jag gå och koda nyckeln så vi kommer in här! 

Inga kommentarer: