tisdag 16 december 2014

Heej!

Go kväll! 

Här glöms bloggen bort emellanåt. Det händer mycket här hemma nu. Men jag uppdaterar Instagram mycket bättre: Meandmylowe heter jag ju där! 

Här hemma går renoveringen undan! Nu är vardagsrummet målat och tapeten är uppe! I helgen ska golvet läggas och listerna ska sättas. Sen är det storstädning av hemmet som gäller och sen ska det möbleras och inredas i vardagsrummet! Wiie!! Så roligt ju! 


Tada! Tapeten uppe! 

I går drog jag och Lowe över till Hisingen och hängde med Evelina och Mathilda! Vi kollade lite i affärer sen lunchade vi på Göteborgs wook. Så gott! Mysigt att träffa dem igen. Blir inte så ofta nu när vi flyttat och Evelina är ju inte längre mammaledig utan Mathilda går på förskolan och Evelina har börjat jobba. Men man får försöka ses emellanåt. Ska bjuda hem dem när vardagsrummet och Lowes rum är klart. Lowes rum ska nog fixas i mellandagarna. Fredrik går på ledighet fredag efter lunch och börjar inte jobba förrän 7 januari. Så vi kommer ha mycket tid ihop nu. Kul! Kommer renoveringen gå fort också. Synd bara att ekonomin inte tillåter att renovera hallen direkt också. Vi renoverar ju med egna pengar, vi tog aldrig något lån för renoveringen då vi tycker det är så onödigt att betala ränta. Så vi får renovera ett rum i månaden typ. Men det är ju bara Lowes rum och hallen kvar. Sen ska vi ändra lite i köket som sagt. Men det gör vi längre fram. 

Idag har jag och loppan bara varit hemma. Han körde sin 2 timmars vila på förmiddagen så jag kunde kolla på serie och dricka kaffe. :-) När monstret vaknade så hade jag fixat i ordning i kökslådorna. Jag glömmer att stänga dem ibland och då är han väldigt snabb dit. Så nu har jag flyttat runt så det han kommer åt kan han inte skada sig på. 


Och det va väldigt roligt detta! 

Eftermiddagsvilan har jag nu börjat ta ihop med Lowe. Mellan 15-16 vilar vi. Så mysigt! Vid 16 fick vi besök! Så då fick vi väl kliva upp! :-) 

Nu ska jag sova! Båda mina grabbar har somnat. Så jag får väl passa på. :-) 

Inga kommentarer: