onsdag 10 december 2014

En heldag i stan.

I natt sov Lowe mycket bättre. Och i morse när vi vaknade så va snoret helt borta! Inget snor alls idag! Kan det ens ha varit en förkylning? Känns som de mer varit för att han blivit kall i helgen på Liseberg och att han bara fått förkylningssymtom. Skönt att det försvann så fort. 

Vid 11 drog Lowe och jag in till stan. Mötte Ronja och Novalie. Vi skulle egentligen promenerat in till stan, men det va sånt skitväder så det fick bli bussen. Vi kollade i affärer. Jag köpte en jacka till Lowe på zara. Hans tunna Jacka blir väldigt taijt med en tjocktröja under. Så nu fick det bli en riktigt tjock jacka. Vi lunchade och gick lite i mer affärer. Sen promenerade vi till Majorna. Kollade i en möbelbutik. Sen vart klockan nästan 17 så då tog Lowe och jag bussen hem. 

Hem och käkade sen hängde vi med Fredrik till Landvetter och hämtade Lowes farfar! Kom hem lagomt till en dusch och sen big brother. Finalen i morgon. Både jag och Fredrik har ångest över att det är över i morgon kväll. Vad ska vi se på nu då? :-/ får hitta något annat att följa. Hejjar ju såklart på Anders! Har röstat några gånger! Tror det kommer bli tufft mellan Anders och Anna! Sen tror jag Pelle kommer 4:a och Erland 3:a. Kommer bli spännande i allafall! Och håller tummarna för att inte Lowe krånglar mellan 21-23 i morgon! Haha! Annars får han sitta med och kolla. 


Har ni sett en sån söt suris innan? ❤️

Inga kommentarer: