torsdag 4 december 2014

Nya glas och en utvilad mamma.

Natten till idag sov Lowe grymt bra! 22-08 körde han med några sparkar och lite käk i sömnen. Så jag skuttade upp med lätta fötter i morse. Både loppan och jag va på gott humör. Han kröp runt och utforskar vårt hem, som han gör nu när han lärt sig krypa. Riva ut hundmaten, välta ut hundens vatten, äta på mammas skor, suga på barnvagnshjulen (vi har så stor hall så barnvagnen får plats inne hos oss!) försöka riva ner toaborsten, dra ut tvätt, flytta klädställningen, krypa i duschen så rumpan och knäna blir blöta.. Ja idag tuggade han på Texas tuggben som jag köpte i stan igår. Det luktar honung så hela Lowe luktade honung idag! :-D haha.. Jag passade i alla fall på att göra vår goda frukost i morse medans han kröp runt. Äggröra till båda, min kryddar jag med salt och peppar och har sen i lite ost som jag rör runt. Mums! Vi åt frukost och busade. Vid 10.30 började Lowe gnugga sina ögon mot min axel. Så då va det dags att sova. Nu är det lite andra regler vid läggning. Vi kan helt enkelt inte gunga honom i famnen i all evighet. Så jag la honom i sängen och bäddade in honom och gick ut. Väntade tills han sa ifrån och gick in igen. Klappade på honom och gav honom nappen. Till slut somnade han. Jag smet ut med Texas en snabbis och in igen. Han vaknade efter en kvart. In igen och klappa på honom, sjunga lite och krångla med nappen. Han somnade till slut. Och sov 2 timmar! Jag hann baka bröd och laga kvällens middag! :-) Vi myste runt här hemma, fikade och vid 15 gick vi ut. Tog en timmas promenad så Lowe får sova i vagnen. Texas va med och blev som vanligt inbäddad under vagnen när det blev kyligt. :-) 

Ikväll har vi käkat middag och sen låg hela familjen på sängen och busade. Han skrattar så han kiknar när man busar med honom! Jag älskar de! Så härligt att bara ligga och mysa och busa tillsammans. Läggningen gick väldigt bra idag också. Inget gungande i famnen. Han har vaknat 3 gånger sen han la sig 19, och det har räckt med att klappa på honom och stoppa in nappen. Så duktig! Nu gäller det bara att vi håller det så. Min rygg pallar inte att vagga i famnen. Han väger ju endel nu. 

Jag och Fredrik har kollat på big brother. Har ju en barndomskompis som är med i år. Så det är extra kul att kolla på BB i år. Känner faktiskt en till som varit med för några år sen. Jag hade aldrig klarat de. Jag som får panik av att sitta inne 2 dagar i rad! Så i morgon ska vi ut, loppan och jag! Öppna förskolan och en sväng på Frölunda torg! Träffa Ronja och Novalie! Tror hennes bonusdotter är med också. :-) 

Föresten.. Kolla vilka fina glas Fredrik kom hem med idag! 


Lagerhaus. Så nu har vi nog hållbara glas i allafall. De finns i fler sorter. Så vi kommer nog samla på oss mer. 

Nej i ska jag krypa under täcket och sova. Hoppas på en lika bra natt som igår. 

Inga kommentarer: