onsdag 3 december 2014

Egentligen borde jag..

Hej! 

Nu ligger jag här vaken när jag egentligen borde passa på att sova. Lowes härliga fas har varit hemsk nu. Hoppas den är över väldigt snart! 

Idag sov vi till 9.15! Så skönt! Lowe höll på att krångla under natten som vanligt. Och han var vaken mellan 4-5 igen. 3:de natten i rad nu. Men han somnade till slut och sov i sin säng tills klockan va runt 7.30. 

Idag har vi bara varit hemma. Gjort lite käk till Lowe som jag fryste in. Jag rensade ur Lowes garderob. Massa Bodies som är för korta. Ska rensa lite till på tröjor i morgon. Jag vill gärna pröva kläderna på honom innan jag tvättar och lägger undan dem. Och testa hela 68 garderoben på en gång funkar inte! Inte så roligt enligt Lowe. Men det är bara tröjorna kvar nu. Sen ska vi se vad som behövs fyllas på med. 

Vid 17 lämnade jag Lowe hemma med sin pappa och drog till stan. En liten paus från allt hemma. Separationsfasen går han igenom nu. Extremt jobbigt. Varit helt slut i huvudet efter dagar med honom. Så det va välbehövligt med en stund utan honom. Jag mötte Evelina i stan. Kollade lite affärer och sen satte vi oss och käkade lite. 


Supergod pizza med rökt lax på! 

Jag köpte en röd flanellskjorta till Lowe på zara och en hängande ljuslykta att ha i köket. 


Var hemma 19.30 igen. Lowe sov så jag myster ner min i soffan med lite chockad 


Svärmor var här på besök i kväll medans jag va borta och lämnade kvar en paradisask! Mums! 

Såklart vaknade Lowe vid 20.30 igen. Så jag plockade upp en klarvaken kille som fick sitta uppe med oss tills vi la oss.

I morgon har vi inget planerat alls. Få se vad vi hittar på. Ska försöka sova nu i allafall. Får se hur länge jag får sova. ;-) natti natti! 

Inga kommentarer: