måndag 22 december 2014

Vardagsrummet är klart!

Hej där mitt i natten! 

Äntligen har vi fått ett vardagsrum! Så underbart! Fredrik och svärfar fixade det i fredags. Städade och flyttade in på kvällen! Så underbart! 

Idag har vi hängt upp spegel över soffan och hängt upp taklampan! :-) har en tavla som ska upp också. Sen är det lite saker som måste köpas! Gardinstång, gardiner, krukor, blommor/växter, soffkuddar, en kista jag spanat in för Lowes leksaker och en jättefin trästege att hänga filtar på! Men det får komma allteftersom. 

Idag har vi även tagit en långpromenad ner till havet. Så härligt väder på förmiddagen. Sen har vi haft besök och ikväll slappat i soffan. Lowe har vaknat 6 gånger från han la sig vid 19.30 fram tills nu (01). Han vaknade när jag började skriva detta inlägg. Gråter, så jag försöker först få honom att somna om på plats. Blir han alldeles uppgiven så tag jag upp honom och kramar om honom, sjunger lite. Då lugnar han sig och lägger sitt huvud på min axel. Sen gungar jag honom tills jag känner att han är avslappnad. Då lägger jag honom i sängen igen och klappar på honom tills jag ser att han somnat. 2 gånger av 6 har inte det funkat i kväll så jag har fått ta till med det som jag helst vill undvika, bröstet. Just nu funkar det inte alls för Fredrik att lägga Lowe. Och jag tror det beror på att han inte har bröst! Haha! Lowe vill gärna amma nu. Tror han är väldigt mammig nu så det passar utmärkt att Fredrik är ledig 3 veckor med oss nu så vi har delat ansvar! Lite avlastning för mig. 

I morgon ska vi fixa lite saker! Lämna tillbaka lite grejer som blev över efter renoveringen, hämta ut paket och kolla på klinkers till hallen! Sen packa! Drar ju upp till Värmland på tisdag. 

 

Inga kommentarer: