måndag 20 april 2009

Tjörn.

Frulledax vid köksbordet nu. Vaknade för en timme sen, Texas ville ut och kissa. Så det va bara att kliva upp. Idag ska jag till stan och träffa Frankie. Vi ska göra några ärenden och sen ta oss till slottskogen. Hoppas på att det är varmare ute i dag än va det va i går.

Jag, babe och Texas tillbringade helgen i Tjörn. Med Silla, Pontus och Jens. Sillas familj har en villa där ute som låg nära havet. Hur skönt som hellst va det där ute! Tog de lugnt med Grillning, mys och mys. :) Vi kom dit på Fredag. Grillade och sen tog vi oss ner till Havet, ner till sjöboden och satte oss. Killarna fiskade och vi kollade på. Texas kröp ner i min jacka och somnade. När vi kom tillbax till villan så somnade Joakim. Tråkigt, men han hade nog fått i sej för mycke alkohol, även om han skyllde på att han jobbat. ;) Silla, Pontus och Jens spelade spel. Jag kollade på, men jag gick senare och la mej oxå.

Lördag, super fint väder. Så vi käkade frulle och gick sen ut och la oss i solen. Satte ihop stutsmattan, och hoppade lite. Vi tog oss ner till sjöboden och satte oss där och solade lite. Texas e galen i solen så han hade det hur bra som hellst. Vi drog in till centrum och köpte glass och käkade i solen nere vid vattnet. Där alla båtar låg. Sen hem och käkade. Joakim somnade tidigt denna kvällen oxå, men vaknade 2 timmar senare. Då va jag trött. Vi somnade tillsammans denna natt. Mysigt. :)

Söndag sög vädret! KALLT! Vi packade ihop oss, städade villan och drog hemåt. När vi kom hem så ringer Klas, Joakims storebror. Han ville att vi skulle komma och kolla till hundarna. Joakims mamma och styvpappa skulle komma hem till egypten och Klas skulle dra hem till Norge. Så det va bara att hoppa på bussen och åka dit. Slappade vid tvn. Trött som få! Efter all havsluft man fått så blir man väl trött. Vi va kvar tills de kom hem. Lena körde hem oss. Sen va det dax för sängen igen.

Och nu är min frulle uppäten, och jag får nog börja fixa mej nu. Ska träffa Frankie vid 11 i stan.

Hej så länge!

Inga kommentarer: