fredag 17 juli 2009

Fredag!

God morgon! Vaknade 8.20 av en hemsk dröm. Vad jag drömde skiter vi i. Men det va en jobbig dröm iaf. Tur att jag vaknade. Har tvätt tid nu. Borde egentligen städa här hemma. Men jag hamnade här ist. Varit nere en gång till tvättstugan. Ska snart dra ner igen.

Vid 13.00 ska jag va i mölndal. Ska till Joakims mammas salong och få mina naglar fixade. Nu är de hemska! Det va typ 5 veckor sen jag va där och gjorde mina. 4 av 10 har gått av.

Är ledig i 3 dagar nu. Börjar jobba vid lunch på måndag igen. Jobbar då 3 dagar, sen är det dax att åka hem till värmland. Jag får nog ta tåget för Joakim åker redan upp på måndag. Men det är lugnt. Kan jag pilla lite här hemma själv innan jag drar. Han plockar upp mej i kil på onsdagkväll. Ska bli skönt att få komma hem till värmland i 5 dagar. Mycke fest blir det nog. Sen ska jag på klassåterträff med de jag gick i grundskolan med. 10 år sen jag gick ut 9:an! Jo jag vet. Jag känner mej supergammal! Oj nu ringer det.

Det va babe. Han ville att jag skulle komma ner med coccosoljan! haha.. Han ska bli brun på jobbet hade han tänkt. :P Så jag fick väl springa ner och möta honom. Fick lite pussar och komplimanger oxå. :) Texas älskar att åka bil, så han hoppade in i bilen med Joakim. Jag fick plocka ut honom.

Nu ska jag göra mej klar. Har lite saker att göra på stan innan jag ska till Lena.

Tjoo!

Inga kommentarer: