måndag 13 juli 2009

Korv med bröd.

Dagen på jobbet. Vill säga dessa 15 timmar?! Tog kraft av mej. Så skönt att komma hem till sin soffa och bara dega. Nyss tryckt i mej 2 korv med bröd och dragit på en film. Kommer väl somna så fort datorn åker ur knät på mej. Men de e lugnt. Jag behöver sova. Ska ju upp och jobba i morgon oxå. Sen kommer ju babe hem i morgon! Jeej! hehe. Nej, men det är lugnt. Hade jag inte haft honom så hade jag ändå klarat mej utmärkt. Jag hade ju kunnat jobba så här mycke som jag gör nu. :P Men det är ju så mysigt att ha honom. Älskar ju honom.


Nu håller Texas på att gräva sej under mina ben, han försöker bädda. Nu drog jag över honom filten. Så nu ligger han skönt. :) Älskar oxå min voffsing! Han har varit helt underbar idag. Legat och sovit under min tröja i 2 timmar. Pussats och kelat hela dagen. Kunde han, så skulle han säga att han älskar sin mamma mest av allt. :P


Nej nu får det va nog. Ska snart sova och drömma om min söta familj. På tal om familj. Får en ny kusin vilken dag som hellst. Jag håller tummarna på att de blir en pojke. För mycke tjejer i familjen nu.


Sov sött!


Inga kommentarer: