tisdag 7 juli 2009

Sommar på Tjörn.

Fredag: Joakim fixade tillbax körkortet som han hade blivit av med för 3 månader sen. Vi åkte när jag slutat, plockade upp en vän och sen drog vi ut mot tjörn. Framme runt 19.30. Drog ner till båten och tog oss en sväng. Sen till sjöboden och packade in saker. Vi badade och grillade. Mysigt. Drack lite och hade trevligt. Killarna åkte wakeboard och ring efter båten. drog sej mot midnatt och somnade om små barn.´

Lördag: Vaknade runt 9? Minns inte riktigt. Frulle och sen ner till sjöboden. Riktigt varmt denna dagen. Solade och degade. Va och handlade lite mer mat och tankade båten. Grillade nere vid sjöboden. Vid 18 tiden dök mer folk upp, så vi drog upp till villan och mötte alla. Ner till sjöboden en sväng och sen upp till villan igen. Grilla och festa. Sen när alkoholen började ta så började alla tappa begreppet om allt. Vi fick se nakna killar som hoppade ifrån taket, som sprutade eld och fjantade runt då vi va nere vid sjöboden. Men sen åkte vi upp till villan igen. Där festen fortsatte. Både jag och några till drack lite för mycket. Blir så när jag dricker minttu black. Somnade iaf runt 4 tiden.

Söndagen: Vaknade femtioelva gånger. Men till slut klev vi upp 11.39. Alla käkade frulle, utom jag. Jag mådde dåligt. För det ena och de andra. Så jag avstod. Gick och la mej igen. Piggnade till och fick i mej en macka. Sen drog vi ner till sjöboden. Inget fint väder denna dagen. Så jag badade inte. Men de gjorde några andra. Jag myste i en solsäng med babe. <3 Runt 16.30 tiden drog vi hemåt. Vi skulle på middag hos Joakims styvpappa och mamma. Styvpappan fyllde 45 år. Hem innan och packa upp, duscha och fixa sej. Sen drog vi mot mölndal. Där va vi inte långvariga. Vi käkade och åkte hem typ. Både Jag och Joakim va trötta som små barn. Hem och somnade efter lite tv och kärlek. :)

Inga kommentarer: