måndag 27 juni 2011

Min kropp skriker efter vila.

Jag ligger nu i sängen, själv. När gjorde jag det sist? (tänker efter) i onsdags va de! Känns tomt och ensamt. Fan va fort jag får in en vana! :D Galet. Nej, det är faktiskt inte jobbigt. Jag tycker de va rätt skönt att komma hem till en tom lägenhet. Jag mår inte speciellt bra just nu så jag hade ändå inte varit speciellt trevligt sällskap. Magen har gjort så jävla ont idag. Och den bubblar för fullt nu. Jag är inte hungrig för jag åt middag vid 18, och sen en proteindrink vid 21. Den lägger väl bara rätt i magen. Jag ringde vårdcentralen förut, de hade inga tider förräns i mitten på Juli. Så jag får gå dit och sätta mej på drop in på onsdag. I morgon hinner jag inte. (ironiskt att jag inte hinner ta hand om en stressad mage! men jag måste fan tvätta och drop in är bara mellan 8-11 och just då, mellan 8-11 har jag tvätt tid i morgon).

Jag tänkte kolla på filmen vi började se på igår. Men nu känns det som om jag kommer somna när som. Jag e skit trött. Min kropp e trött. Och mitt huvud värker efter alla gånger maten kommit upp tillbaka. Jag fick behålla middagen iaf. Det va ju skönt, förutom att magen krampade för fullt efter att jag ätit klart. Gud va jag klagar! Men jag mår fan inte okej. 

Nej nu ska jag sova. Jag måste låta kroppen vila lite. Klockan ringer 07.00 till morgonen för en PW med Texas. Sen börjar jag tvätta vid 8. Jag ska dessutom handla mat, städa lägenheten, träna. In till stan och fixa lite. Vid 17 ska jag möta upp lite vänner i slottskogen för grillning och häng i kvälls solen. Det är kärlek det! 





            God natt! 






          Sov sött.





.

Inga kommentarer: