söndag 26 juni 2011

Söndag 26e Juni - 2011.

Hallå!

Jag sitter i soffan nyduschad. Jag har varit på gymmet och tränat en timma. Det går som på räls nu. Hur lätt som helst. :) Jonas skulle ändå iväg och fixa en grej så jag passade på att hälsa på gymmet. Tränade rumpa och ben idag, och sen sprang jag i 30 minuter.

Gårdagen va hur härlig som helst. Vi lagade god mat och kollade på en film. Eller kollade? Båda somnade i soffan. Slitna efter midsommarfirande. ;) När vi vaknat till liv så drog vi ut med Texas på en promenad till en fotbollsplan och kastade lite boll. Så han oxå skulle bli av med energi. När vi kom hem tillbaka så satte vi på en annan film. Men jag tror inte vi kollade så värst mycket på den heller. ;) haha. Tur att jag sett båda filmerna redan. =P

Han är hemma en sväng nu, men han skulle komma hit och plocka upp mej. Vi ska lägga oss någonstans i solen. För den skiner faktiskt idag! Det va inte i går de va sånt här skönt väder ute! Och jag sitter inne nu? Dåligt. Jag får ringa och skynda på honom lite helt enkelt. Så jag kommer ut.

I morgon börjar allvaret igen. Då ska de jobbas en dag (7-22), Dessutom rullar de in 33 tusen på mitt konto i morgon, härligt för sen e jag ledig i 3 dagar igen. :) Bränna pengar? :D Då hoppas jag att solen kommer skina!

Jag vill ut nu! 

Nu ringde han! Han är på G hit nu. :) Hörs senare!


.

Inga kommentarer: