onsdag 8 oktober 2014

Besök på gymmet!

Hej! 

Dåligt bloggande nu. Men fullt upp! 

Jag har kört igång med träningen! Fredrik har varit hemma och vart sjuk mån, tis och idag. Så i måndags smet jag iväg på morgonen och tränade. I dag gjorde jag det samma. Så skönt om man skulle komma igång nu då. När han blir helt frisk så vill jag köra ihop med honom. Svärmor tar Lowe. :-) 

Annars går det undan här hemma. Mycket planering på nya hemmet. Telefonsamtal till banken, pill med försäkringskassan, idag betalade vi in handpenningen på lägenheten och idag kom en remiss till Drottning silvias barnsjukhus. Lowe ska in på röntgen. :-( hoppas hoppas allt ser ut som det ska! Vi ska träffa läkare efteråt. Vet inte om jag skrivit om det i bloggen, men på Lowes 6 månaderskontroll så tyckte de att ena benet va längre än det andra. Så därför har vi fått en remiss för att kolla upp det. 

Vi har börjat lägga Lowe i sin säng nu även på dagsvilan. Det funkar bra. Man får dock va kvar inne hos honom och gunga sängen tills han somnat. Men bättre än att gunga honom i babysittern och sen måste lyfta över honom. Bättre han somnar där han ska sova.

I morgon ska Fredrik tillbaka till jobbet. Får se vad Lowe och jag hittar på. Vi har varit förbi nya hemmet ett antal gånger. Kanske blir en promenad förbi där i morgon också! Inte långt kvar tills vi får flytta in! En månad! :-D ja eller vi ska ju renovera först. Sen flytta in. Lika bra att fixa sånt innan alla saker är på plats. 

Nu ska jag sova. Lowe somnade redan 19.30 idag. Sovit så lite under dagen så han blev jätte trött efter gröten och badet. ♡


Pass nummer 2! 

Inga kommentarer: