torsdag 30 oktober 2014

Drottning silvias.

Igår va det dags för Lowes röntgen och läkarbesök. Ni vet det där med ena hans ben de misstänkte på 6 månaderskontrollen. Vid 10.15 skulle vi va på röntgen. Fredrik tog ledig för att hänga med. 


Lilla Killen i bilen påväg. Så trött då vi fick åka innan hans morgonvila, så han somnade i bilen påvägen dit. 

Väl inne så anmälde vi oss och fick komma in på röntgen. Där fick Fredrik och jag på oss såna fina rockar och fick stå med Lowe och hålla i honom medans de tog bilder. Det gick så bra. Han är duktig vår kille. 

Efter det gick vi gå till ortopeden. Vi blev uppropade och fick gå in i ett undersökningsrum och vänta på läkaren. 


Där upptäckte Lowe att man kunde rivs i pappret. Det va kul! Läkaren kom och undersökte Lowe. Hon kollade längden på hans ben men såg ingen direkt skillnad. Hon sa att det är väldigt svårt att se skillnad när de är så små. Däremot så hade de upptäckt på röntgenbilderna att ena höftkulan inte va lika utvecklad som den andra. Något de aldrig upptäckt om vi inte röntgat. Det va ingen de egentligen skulle kolla efter. Det är förmodligen ingenting. Men de vill göra en rutinkontroll eller två, så vi ska tillbaka om 3-4 månader på en ny röntgen och undersökning. 


När man är en duktig kille så får man en present. En söt liten elefant! 

Känns skönt att det inte va något. Såg framför mig massa behandlingar och skit. Men jag vet att man kan va med om värre saker än så. Det räckte med att man kom in på sjukhuset för att inse det. Så vi är väldigt tacksamma över att vi har ett friskt (och levande!) barn. 

Inga kommentarer: