onsdag 1 oktober 2014

Då kör vi! Eller?

Körde igång med lite lätt lågkolhydratskost i måndags! Hade tänkt köra igång med träningen då oxå. Men näh. Jag har inte kommit till gymmet än. Vi har haft tusen saker för oss på dagarna och kvällarna nu när vi flyttat. Känns inte som prio ett att lägga den sista energin på träning. Men snart så. Jag tror att 17-18 inte är någon höjdaretid för mig att träna. Det är precis den tiden jag brukar lasta över Lowe till Fredrik. Så jag pustar ut och får en stund själv. Då jag varvar ner. Då är man inte speciellt taggad till att köra ett hårt pass på gymmet. Så jag ska försöka köra på förmiddagen med Lowe istället. Eller mellan 19-21 någongång. När Lowe har lagt sig, eller Fredrik kör läggningen. 

Jag kan ha miljoner med ursäkter för att gå till gymmet. Men jag vet att det alltid finns tid till det om man pusslar ihop. Men jag prioriterar inte träningen alls när det är stora förändringar i mitt liv. Men jag vill verkligen komma igång! Så det rullar av sig själv sen. 

Maten har jag skött i 3 dagar nu i allafall. Det är ju positivt i allafall. Jag har dessutom varit ute och dragit på barnvagn hela dagarna. 


Vikten har trappat ner lite mer. 


Det blir mycket ägg! Massor! Vi äter 4-6 ägg om dagen jag och Fredrik! Lowe får en äggula! Så det blir några flak i månaden. :-P 

Inga kommentarer: