måndag 17 november 2014

Flyttat!

Hej! 

Än en gång: jag är så kass på att komma ihåg att blogga nu. Det är ju så, ju mindre saker jag har att göra, dessto mer bloggar jag. Just nu är det 110 hemma hos oss! 

I onsdags fick vi nyklarna. Vi drog direkt och hyrde en kärra och flyttade allt som vi hade hos svärmor. Sen hämtade de alla lådor vi hade i förrådet. Vi hade köpt nya sängar så de kom leverade till nya lägenheten på kvällen. Så vi sov där redan första natten. Det gick bra. Kände mig hemma direkt! 

Torsdag så plockade jag ur lite lådor, när Fredrik slutade så hämtade han och några vänner möblerna och resten av grejerna vi hade i förrådet. Lägenheten va kaos! Fattar inte att vi har haft såhär mycket saker på 53 kvm?! Så i helgen vart det en massa rensande och fixande av vad som skulle upp i skåpen och vad som skulle ner i källaren. Vi fick faktiskt i ordning allt. Nu står det några lådor i ett hörn som ska gås igenom. Annars är det mesta på plats. Vi bor alla tre i Lowes rum just nu då Fredrik drog igång med renoveringen av vårt sovrum i lördags. Så skönt att få de klart. Sen ska vardagsrummet fixas. Sen Lowes rum, sen hallen och sist köket. Det är väggar, golv och lister som ska fixas/bytas. Några dörrar och i köket är det lite mer. Bänkskiva och ny spis. (häll + inbyggd ugn.) 

Idag har Lowe och jag promenerat bort till torget. Möte på banken vid 13. Jag va och placerade Lowes sparpengar så de har möjlighet att växa lite mer än vad de gör när de sitter på ett konto. Sen handlade vi och gick hem. I regnet. Han sov så skönt under hans regnskydd. :-) Vi hann bara att komma hem och käka sen drog vi. Fredrik hämtade upp oss och vi drog till Ikea. Vi behövde bestickslåda och såna lådor man källsorterar i. Så nu ska vi börja sortera soporna också! Duktiga! 

I morgon kommer Ronja och Novalie hit. Inspekterar vår halvfärdiga lägenhet och käkar lunch. Fan vi har inte dekorerat. Inga gardiner uppe och inga lampor har åkt upp. Men det hoppas jag sker under denna veckan. 

Nu ska jag också sova. I min nya pyjamas. Vår lägenhet är kallare än vas jag är van vid. Men antar att man vänjer sig med detta också. De har nämligen 21 grader som gräns. Ett väldigt stort minus! Som vi inte alls fick reda på innan vi köpte lägenheten. Men nu är vi här, och det känns bra nu. Blev bättre när alla möbler kom in. Kommer nog bli ännu böttre när gardiner kommer upp och mattor kommer på golvet. 

Natti natti! 

 
I torsdagsmorgon innan möblerna kom så fick man sitta på golvet och käka frukost. Lowe väckte mig 5, somnade om själv men jag kunde inte somna om utan klev upp. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur gick namn-kalaset?? :) stina