fredag 7 november 2014

Förberedelser.

Lowes namngivning är på lördag så det är mycket nu! Jag har pysslat massor och igår va vi nere till lokalen och fixade. Idag har jag gjort mousse till tårtorna och i morgon ska jag sätta ihop dem! 

Idag har vi varit och handlat maten. Så nu fattas det bara att hämta ut Lowes ballonger som är uppblåsta med helium. Och hans gåva från oss. Ja och fixa lite till i lokalen då såklart.


Blomsterbutiken hade inga blåa blommor inne så det fick bli detta istället. Fyllde botten men blå dekorationssand och sen i med 5 servetter i varje. 


Ingen utav oss hade lust att stå och diska efteråt. Så jag beställde i papp. Detta kommer från partytajm.se. 

I morgon kommer min familj ner. Så jag hoppas jag får hjälp med att fixa lite. Sen blir det väl en sväng på Frölunda torg. Vill ha något fint halsband till på lördag. 

Ska strukturera upp lite hur namngivningen ska gå till. Vill gärna hålla lite tal. Sen har jag lite annat som jag vill få in. Ja jag skriver att "jag" vill för Fredrik har gett mig fria händer ju. Det är jag som tycker det är kul. Fast jag tror innerst inne att han kommer tycka det är roligt när det väl är igång. 

Ska bli kul att få alla samlade. Äta lite gott och sen öppna presenter! Det kan jag ju inte sticka under stolen att jag tycker även om presenterna inte är till mig. Min älskade lilla Lowe ska få ha sin första fest. En fest bara för honom. 

 
Mammas prins! Du kommer alltid vara min lilla kille hur gammal du än blir. ❤️

Inga kommentarer: