tisdag 4 november 2014

Hemmets lugna vrå?

Loppan och jag har varit hemma i 2 dagar. Bara degat och suttit och myst. Nej nu ljuger jag. Vi har varit hemma, det har vi. Men vi har inte tagit det lugnt. Vi har faktiskt fixat massor inför namngivningen! Jag har gjort grejer till tårtorna och fixat med dekorationen. 

Idag har han varit väldigt gnällig. Och våran lilla kille är annars en väldigt snäll och nöjd grabb så jag förstod att något inte va riktigt rätt. Så jag stoppade in ett finger i hans mun och upptäckte direkt att 2 tänder i överkäken brutit igenom tandköttet nu. Så jag antar att det varit dem som stökat med honom. Han har varit väldigt rosig om kinderna några dagar dessutom. Och dreglar mer. Och vill bita på ALLT! Det är inte lätt med allt på en gång. Få tänder, lära sig krypa, mamman försöker få honom att klappa händer och säga "mamma". Haha! Han ställer sig i krypställning nu men han glider bara bakåt, och han blir så frustrerad när han inte når saker han vill åt. 

I morgon ska vi inte sitta hemma! Vi har möte på banken i morgon vid 10. Bara jag och loppan. Vi ska placera hans sparpengar. Vi sparar ju barnbidraget för hans framtid. Just nu står de i hans namn. Så vi ska ändra det till mitt och sen placera dem så de förhoppningsvis växer med tiden också. Efter banken tänkte vi till öppna förskolan! Träffa lite andra barn och mammor. Ronja och Novalie ska med också. Sen vid 16 får jag nyckeln till lokalen som vi ska ha namngviningen i, så jag ska börja fixa lite! Wiie! Så kul! Men just nu känner jag mig lite stressad. Vet inte varför egentligen för jag ligger inte efter. Kanske mest för att jag gör det "ensam". Fredrik är ju inte intresserad för fem öre. Lite trist, men men då får jag bestämma desto mer. ;-) Man kan inte gilla allt. Så är det väl. Men jag älskar såna här grejer. Det gör inte han. Men nu är det för Lowe vi gör detta. Och då får man bita ihop! ;-) 


Nej nu ska jag sova. Innan loppan vaknar. Han har vaknat lite mer de senaste nätterna. Kan väl lägga skulden på tänderna för det också va? Haha. 

Inga kommentarer: