tisdag 4 november 2014

Julklapp!


Idag beställde vi Lowes julklapp. Som jag tidigare skrivit så kommer vi inte köpa en massa leksaker som han ändå inte kommer leka med än. Endel köper ju saker deras barn kommer leka med om typ 1-2 år. Det kan man köpa då. Så idag beställde vi något han ska ha på sitt rum. Som en mysgrej. Ett teepee-tält! :-) Kanske inget han kommer leka med heller på något år. Men jag har tänkt ha det som en myshörna. Där man kan mysa lite innan läggdags och så. Läsa en bok tex. 


Sen har jag köpt kläder. Det kommer säkert bli lite mer paket. Men jag kommer ändå köra på "praktiska" saker.

Det är ju folk runt om Lowe som vill ge honom julklappar. Och alla är så medvetna om att jag inte gillar att man ska köpa bara för att köpa. Utan då är det lika bra de köper något han behöver/någon "han" (vi) vill ha. En badbalja som jag kollat in som man kan fälla ihop har vi nu önskat oss av hans farmor. Vi har ju såna duschhörrar nu nya lägenheten. Så det hade varit praktiskt med en balja man kan vika ihop och plocka undan när den inte används. Det finns några som man kan vika ihop på marknaden. 


Sen har vi önskat oss en stjärnprojektor till hans rum. Tänkte det kunde va mysigt när han ska somna själv. 


kanske låter lite konstigt att vi "säger till" folk vad de ska köpa. Men det är ju bättre han får sånt som kommer användas och sånt vi gillar än att han får saker som bara står eller att vi får byta det. 

Vi vill gärna ha en stege till hans rum från ellos i mintgrön och så vill jag ha en gardin från kids concept så det kanske vi köper. Han behöver även en fönsterlampor och lite sånt. Lite skönt att det är både namngivning och jul nu! Han kommer säkert få massa fina saker på lördag! Sen fyller han ju 1 år 3 1/2 månad efter julafton. Galet! 1 år! Sitter redan och funderar över hans 1 årspresent! Skulle vilja köpa något att samla till honom. Som han får varje födelsedag. Men vet inte vad. Får suga på den karamellen lite. :-) 

Inga kommentarer: