tisdag 18 november 2014

Go kväll!

Nu ligger man här i sängen igen och tänker att man ska somna samtidigt med killen just för att få sömn medans Lowe sover. Han vaknar upp flera gånger per natt. Han har redan vaknat 2 gånger i kväll efter läggning. 

Idag vaknade vi strax innan 7. En stor skål gröt (bovetegröten som han fortfarande älskar!) och sen lite mys. Märkte runt 8.30 att Lowe va astrött. Han blir det väldigt snabbt efter att han vaknat om han vaknar tidigare än vanligt. Så han fick gå och lägga sig. Somnade på någon minut och sov sen i 2 timmar! Jag hann fixa mig och snabbkassan hunden. Ja nu bor jag ju på bottenplan och har kamera på Lowe. Så gå runt huset medans Lowe sover är ingen fara. :-) tur man har en hund som kissar och bajsar på närmsta stolpe och vill sen gå in igen. Vid 12 dök Ronja och Novalie upp. Visade mitt hem och sen käkade vi lunch. Jag hade slängt ihop en kycklingsallad och stekt halloumi. Sen vart våra barn så trötta så vi packade ner dem i vagnarna och tog en promenad. Hamnade såklart på Frölunda torg och en body till Lowe fick följa med hem. 68 börjar bli för kort. Så nu får vi köpa 74 istället. 

Ikväll har Fredrik och svärfar grejat i vårt sovrum. Väggarna är inte roliga. Så glad att jag har ett barn som jag måste vara med så jag slipper rycka tapet. Lowe och jag invigde hans badbalja istället. 


Sen åt vi kvällsmat och sen byggde vi ihop en pall vi köpte när vi va på Ikea igår. Så jag når ända upp i köksskåpen. Slippa dra fram en stol. Lowe ville mest äta upp byggbeskrivningen så han var inte mycket till hjälp. ;-) 

I morgon har jag tomt i kalendern. Skönt. Kanske jag ska passa på att ta igen lite sömn medans loppan vilar. Sen ska CI sätta upp alla taklampor och riva ut en skåp i hallen. Massa att göra! Men jag älskar att se att det händer något! Kan ju säga att jag har verkligen inte träffat någon kille som får hela dagarna med händerna i fickorna. Han är väldigt driftig min man. 


Inga kommentarer: