tisdag 11 november 2014

Sista natten som "inneboende".

Nu ligger jag nerbäddad. Har tänkt somna tidigare idag än igår. Låg vaken under tiden Lowe sov och somnade precis när Lowe vaknade! Nätterna är lite jobbigare nu. Lowe drömmer och gråter i sömnen. Så idag blev det en kort vila på soffan medans han tog sig andra vila. 

Idag har vi annars myst hemma. Packat och varit ute på en timmas promenad med hundarna. Solsken idag så det va skönt! I kväll drog vi till Ikea och köpte nya sängar. Drog till med Ikeas dyraste säng! Så nu hoppas jag att vi kommer ligga bekvämt i några år framöver. Vi kommer dock få ha sängen på golvet då de benen vi ville ha va slut på båda Ikea i Göteborg. Men det få va så tills det kommer in nya. 


I morgon är det först BVC vid 10. Lowe ska skrivas in på nya BVC och vi ska träffa nya sköterskan. Vägas och mätas och sen tror jag att de ska göra hörseltest på honom. Vanligt 8 månaderskontroll. Tänk att han blir 8 månader på fredag. Vår lilla skit! Efter BVC ska vi träffa Ronja och novalie. Fördriva tiden lite då vi ska hämta NYKELN till NYA lägenheten vid 15! Äntligen! Så kul! Vi ska flytta allt vi har hos Fredriks mamma i morgon, och på torsdag så flyttar vi allt vi har i förrådet. Så i helgen är det nog mycket pysslande i hemmet! Spännande! 

Nej nu ska jag sova. Natti natti! ❤️

Inga kommentarer: