fredag 13 mars 2015

Dagen innan.

Hoppsan nu har jag visst missat bloggen på några dagar igen! 

Igår kom min familj! Lägligt till att jag fick 39 graders feber och va så seg i hela kroppen! Vaknade illamående. Och va inte sugen på kaffe ens?! Det är ovanligt för mig. Jag skulle dammsuga och fixa hemma innan jag skulle dra in till stan, men det fick bli soffan för mig. När klockan blev 12 så drog vi in till stan för att möta familjen. Vi var sen en sväng på Frölunda torg, men sen myste vi hemma. Somnade redan 21! Lowe vaknade vid 02.30 och fick käk, sen sov vi till 7. Så jag fick massa sömn vilket resulterade i att jag var pigg i morse. 

Idag har det varit strålande solsken! Vi packade vagnen med kaffe, bullar och saft och rullade till lekparken. Så mysigt! Efter 2 timmar kurrade magen så vi gick hem och käkade lunch och jag slängde ihop Lowes tårta. Sen tog jag och mamma med oss Lowe och min systerdotter Isabelle som är 6 månader i varsin vagn och tog en timmas promenad. Hoppas vädret håller i sig såhär nu! Galet härligt ju! 

Nu är lägenheten pyntat. Allt är bakat. Det som är kvar är lägenheten som ska städas och tårtan ska dekoreras! Men Lowes kalas börjar vid 13. Så vi har tid på oss. Tänk att vår älskade lilla kille blir 1 år i morgon. Just nu för 1 år sen låg jag inne på förlossningen med ctg på magen och väntade på läkaren som skulle undersöka mig. Galet vad tiden går fort! Men ändå känns den som den står stilla. 


Inga kommentarer: