tisdag 31 mars 2015

Gymmet

Hej! 

Idag vaknade vi 07.45. Lowe har flyttat sovtiderna en timme nu, ja eller han lägger sig och vaknar likadant men tiden har ju ställts fram så han lägger sig 21 istället för 20. Så det blir längre sovmorgon för oss. Vi ska försöka få honom att somna 20 igen. Lite sent med 21, blir så lite tid för mig och Fredrik ihop. Så 20-07 är perfekt. 

Fredrik var hemma från jobbet idag. Han var på vårdcentralen i morse för han har blivit sjuk. Så idag har vi varit hemma och tagit det lugnt hela familjen. Handlade lite på förmiddagen bara. Vid 14.30 vart jag så rastlös att jag slängde på mig träningskläder och drog till gymmet vi har här i föreningen! Dags att inviga det. En timma körde jag. Så jäkla skönt att ha så nära! 

I kväll tog vi oss en promenad. Min vän Erika, som ni kanske minns? Hon jag hängde med mycket innan Lowe kom. Hon och Robin gjorde slut i höstas så hon har fått en lägenhet här i närheten så jag ville kolla vart det var så vi promenerade förbi där. Hon har inte flyttat in än utan gör det i morgon så jag ska hjälpa till lite tänkte jag. Så roligt att hon äntligen fått ett eget hem! Saknar henne massor och hoppas att vi ses oftare nu när man kan ha spontana träffar! ❤️ 

Nu ska jag sova. I morgon ska Jag, Lowe och Texas ut på en utflykt. Hela vägen ut till Björkö! Vi ska hälsa på mitt gamla jobb. Kvinnan jag jobbade för tidigare i 5 år gick tyvärr bort i november så jag ska ut och hälsa på hennes man. Vi kom väldigt nära varandra. Man blev som en i familjen. Så det ska bli roligt. Vi hann åka ut en gång med Lowe så hon fick träffa honom innan hon gick bort, det kändes bra. 

Nä nu måste jag sova. Natti natti! 

Inga kommentarer: