tisdag 24 mars 2015

Sista passet.

Hej!

Vilket väder! Vi hade ett sånt skitväder igår! Som att vintern va tillbaka igen. Men vi gav oss ut ändå. Först hem till Ronja och Novalie och sen hämta upp Evelina och Mathilda. Öppna förskolan stod på schemat! Vi va där till 13.30, då hade Lowe sin 1 årskontroll. Efter den gick vi hemåt. 

I helgen då? jo lördag va vi bara hemma och fixade. Jag tvättade, städade, plockade och fixade med en massa. Fredrik va dålig och Lowe oxå så de slappade mest. Vi möblerade om lite dessutom. 


Vi tog ut vitinskåpet till vardagsrummet istället så nu är matplatsen lite större. Jag älskar mitt bord men vi funderar faktiskt på om vi ska köpa ett annat. Så man får plats med lite mer stolar runt. Vi har dock inte hittat något som passar oss, så vi letar vidare. 



Här fick skåpet stå. :-) 

I söndags va vi på en liten tur. Vi körde brunch på Ikea och handlade lite småsaker där. Bla. En barnfåtölj till Lowe som jag ska färga dynan på. Vi va den och shoppade lite på lager 157. En tröja till mig och resten till Lowe. 


3 för 2. Så dessa linnen gick på 120 kr. 


En tröj/jacka och ett par tuffa jeans. 

Vi tog sen en tur till freeport och sen hem. 

Idag är jag på jobbet. Sista schemalagda passet för min del. Tills att jag ska börja jobba på riktigt igen. Ska ringa chefen i veckan och kolla hur det är upplagt och tänkt. 

Annars är det rätt tomt med planer i veckan. Jag ska ringa förskolor i morgon och besöka några. Så jag får klart ansökan. Sen är det väl öppna förskolan på fredag igen. Måndagar va ingen höjdare. Det va så stimmigt! Så vi håller oss nog till fredagar i framtiden.

Nu ska jag göra ett ryck här! Ett inlägg om 1 årskontrollen kommer senare.  

Inga kommentarer: