tisdag 3 mars 2015

Sol och lekpark!

Hej! 

Idag vaknade vi vid 9.20! Låter kanske härligt, men Lowe hade sin hostattack mellan 5-6! Stackarn! Han sov i sin säng mellan 21-05! Så det är jag väldigt nöjd över. Men sen kom hostan! La honom hos oss först men jag tog med honom ut i soffan så han kunde sitta uppe och sova i min famn. Men hostan ville inte ge sig! Lowe halvsov hela tiden men jag kunde ju såklart inte lägga mig ner och sova. Men vid 6 gav den sig och vi somnade av ren utmattning Lowe och jag. 

Vi vaknade till sol i alla fall! Så skönt! Vi åt frukost och gjorde oss i ordning och gick ut. Texas hängde på också! Vi träffade Evelina och Mathilda i lekparken.


Lowe gungade lite och Texas jagade pinnar! :-) 

Vi handlade lite påvägen och sen hem. Lowe sov så gott i sin vagn när vi kom hem så jag tog med vagnen in i lägenheten och körde ut honom på balkongen. Vi bor ju bara en halvtrappa upp så det kommer bli perfekt nu till våren. Slipper man försöka klä av honom kläderna utan att han ska vakna utan man kan köra ut honom direkt så han kan sova vidare. 


Jag passade på att ta en kaffe och läsa en tidning medans han sov. Ringde även och ändrade försäkringen på Texas. Han känns en aningen överförsäkrad nu. När Lowe vaknade så fick han käk. Han plockar gärna själv med maten så han fick några hemmagjorda köttbullar och några bitar kokt sötpotatis som han plockade med medans jag passade på att göra lasagne! Gjorde en lchf-lasagne. Skippade saltet så Lowe också kan äta den. Oj va god den blev! Och Lowe älskade den! 

När maten var klar så gick vi ut igen. Vi hämtade ut ett paket och sen lekte vi på lekplatsen på vår gård. Lite mer gunga och sen kollade vi runt på grejerna som Lowe är lite för liten för än. Fredrik kom hem när vi va där så vi gick in med honom. 


Här är en utav grejerna som låg i paketet. Jag vann en tävling på Instagram. 300 kr i presentkort på lekotek.se. Så jag valde denna och en annan sak som vi slog in till 1 årsdagen. Älskar leksaker i trä! Så tråkigt med plast. Kids concept har så fina saker! Lowe kommer väl ha alla deras saker sen! Haha! Börjar bli endel i samlingen! :-) 

Nu ska jag kolla serie på min iPad. Ligger faktiskt redan i sängen. Varit och lämnat Texas hos svärmor nyss, för jag ska jobba i morgon. Mitt andra pass! 9.15-18! Det gick bra sist! Så detta ska väl gå bra det också! 

Inga kommentarer: