måndag 16 mars 2015

Lowes första födelsedag!

Idag vaknade vi med en 1 åring här hemma! Så galet! Våran lilla bebis är 1 år! Familjen kom ju i torsdags och Lowe har vaknat mellan 6-7 varje dag sen en vecka tillbaka. Men självklart vaknade han 7.30 på sin födelsedag så familjen stod utanför vår dörr och väntade på att han skulle vakna! :-D 


Men tillslut så slog han upp ögonen vår lilla stjärna så vi kunde sjunga och ge honom hans paket! 


Lite blyg så han gömde sig i täcket när vi sjöng för honom. Sötnosen! Men sen va det bara att riva (läs: bita) i alla paketen!


Julia, Lowes kusin fick hjälpa honom att öppna. :-) 




Och riva lite själv såklart. 

Under förmiddagen så sprang alla runt och fixade sig. Jag gjorde tårtan och sen skickade vi ut familjen så vi kunde städa och pyssla med det fikat och så innan gästerna kom. 

Vid 13 dök folket upp! Familjen och sen kom Lowes 2 kompisar Mathilda och Novalie. :-) 

Lowe fick en egen tårta som jag gjort av banan/ägg plättar med äpplemos och vispgrädde i. Satte i ett ljus och så sjöng vi för honom. 




Av med skjortan så va det bara att kladda på! 



Efter fikat så öppnade vi mer paket. Jag öppnade, Lowe käkade på dem! ;-) han fick så mycket fint! Vad han fick kommer i ett eget inlägg. 


Mys med farmor och gammelmormor! 


Lowe med kusinen Isabelle! 



Vid 15 gick vännerna hem och Lowe somnade på några sekunder vid 16. Då passade jag och Fredrik på att dra och köpa pizza till oss och min familj som va kvar. Det blev pizza och mys hemma. Helt slut va alla. Lowe somnade igen 20.30 och sov hela natten. ❤️

En perfekt första födelsedag! 

Inga kommentarer: