lördag 28 mars 2015

I bilen..


..Med en sovande Loppa! 

Hej!

Vi är ute och fixar grejer till lägenheten idag. Vi har köpte klinkers till hallen och sen kollade vi på tapet till köket som tyvärr var slut. Idag när det var 30% på den dessutom. Otur! Men så fanns den på hemsidan! Så vi ska hem och mäta köket först och beställa sen. Fredrik är inne och köper lister nu. Lowe somnade så jag får sitta kvar med honom. Trött kille! Han har sovit väldigt mycket hela veckan faktiskt. Även på nätterna! Han har inte ätit på 2 veckor på natten och han somnar nu i sin säng själv när vi sitter på en pall bredvid bara. Så skönt! Han börjar bli stor! 

Igår hade vi Evelina, Daniel och Mathilda på middag. Vi gjorde egna hambugrare. Lowe levde rövare vi bordet. Han har blivit omöjlig vid matbordet på kvällen. Vill inte äta, vill inte dricka, vill inte sitta i stolen.. Han vara gnäller och skriker. Antar att han behöver sova en sväng innan han lägger sig? Nu sover han sista gången vid 15. Så lägger han 20. Men han somnar så bra vid 20. Så det får va lite gnälligt vid matbordet då. ;-) När gästerna gått och Lowe lagt sig så drog Fredrik en sväng till en kompis. Så jag satte mig med ett glas vin och gick igenom lite bilder på datorn. Framkallade några och beställde faktiskt ett nytt mobilskal med en bild på Lowe! Det jag har nu är så jäkla slitet. 

I morgon ska jag och Evelina på utflykt! Ullared! Jag har ju varit där ganska nyss, men hon ville dit och jag hänger gärna på. :-) Tror vi ska åka direkt på morgonen. Så vi kommer hem i bra tid. Så inte hela söndagen försvinner. 

Annars idag står lite fix hemma på schemat. Tror vi ska sätta upp lite grejer på väggarna och så. Hoppas iaf! Sen måste vi sätta upp några lådapärrar. Lowe är ju och drar i lådor han inte får vara i. Som sitt klädskåp. Som jag får fixa i ordning hela tiden. 

Nu vaknade monstret! 



1 kommentar:

Mustikka sa...

Det är länge sen vi hört ngt om Texas! Hur går det med den och Lowe? :)