torsdag 5 mars 2015

Från frost till vår!

Idag vaknade vi upp till frost! Vi hade tänkt dra till Slottskogen, men det såg svinkallt ut ute.


Så vi stannade inne, tills klockan blev 11! Då fick jag sms av F som sa att jag måste gå ut i det fina vädret! Så vi tig på oss och gick ut! Herregud va skönt! Vi promenerade till torget och tog en fika med Evelina och hennes gamla granne. Sen mötte vi på Emil så jag och Lowe hängde med honom en sväng. När han skulle hem så promenerade vi hem till Evelina. Först gungade jag och loppan sen gick vi hem till Evelina och Mathilda och drack lite kaffe och barnen lekte lite. 



Köket va en hit! Kanske får bli ett i framtiden! 

Vid 16 ringde F och frågade vart vi höll hus. Så vi promenerade hemåt. 

I kväll har vi busat med Lowe och han fick ett bad innan han deckade vid 19 med flaskan i munnen! Slitsamt att vara ute på vift hela dagen lång! 

I morgon väntar en ännu mer fartfylld dag! Fredag betyder numera öppna förskolan! Vi ska dit med Evelina och Mathilda. Sen när Fredrik slutat jobbet så drar hela familjen + svärmor till Ullared! Fredrik kläckte det idag när jag nämnde att jag åker nog inte dit förrän i april. Men vi kan åka nu om du vill? Så i morgon bär det av. Ska köpa lite grejer till Lowes 1 årskalas och så kanske några hårda paket till honom! Om jag hittar något som duger! Lite nappar och nappflaskor har jag tänk köpa också. 

Nej nu får jag sova. ❤️

Inga kommentarer: