lördag 28 juni 2008

4 timmar övertid

fick jobba över i dag, så jag fick sluta 20.00 ist för 16.00. Det gör att jag inte behöver komma till jobbet i morgon förän 12 :D gött de! Nu håller jag på att fixa lite här hemma. De kommer och ska fixa köket på måndag, så jag flytta runt lite grejer. Måste köpa mej ett soffbord oxå. Lite andra saker jag blir utan nu när chris flyttat. Men jag tror jag hittat ett bord för mej redan.

Lördag i dag och jag känner faktiskt inte för att gå ut, helt otroligt! Men är lite trött och orkar inte ha fulla killar på mej ikväll.. Ursch! Men nästa helg.. haha.. då blir de fest! men jag skippar nog för fulla killar då oxå tror ja.. håller mej till jenny hela kvällen :P om hon inte får ragg då.. då måste jag hitta en kompis och umgås me.. eller gå hem.. inge kul! me raggar lugnt får man göra så man slipper följa med någon hem ;) Nee de hör inte till vanligheterna att jag gå med en okänd kille hem. Skulle nog aldrig va så dum! Alldeles för rädd för att han ska våldta mej och ge mej hiv! har man den tron när man raggar så är de lugnt. Då är de ingen risk att man går hem med någon man inte känner till.

Jobbar ju 20 timmar i morgon då. Så de är bra att jag ligger hemma idag. Så jag orkar sitta still utan att somna i morgon menar jag.

Får sällskap snart, en film blir de!

Puss Puss

Inga kommentarer: