fredag 13 juni 2008

Har jag någonsin varit så trött?

Kom hem klockan 8.45 morse. Hade nåra ärenden på stan att göra. Så jag skulle träffa Jocce och Frank i stan. Skulle bara ta ett bad, och la mej i badet och SOMNADE! vaknade av att Jocce ringde och frågade om jag va klar nångång. Ena halvan av min kropp va som ett russin, Haha! Bara att tvätta sen och hoppa upp ut badet, och försöka göra sej klar för stan. Sprang runt som en idiot hemma som alltid när jag har folk som väntar på mej (som de alltid är oxå).. och när jag blir stressad är de inga kläder som passar eller känns rätt.. Panik! Men till slut blev jag klar, tryckte i mina skullcandylurar i öronen och lyssnade på good charlotte och kunde varva ner lite på vagnen :)

Väl inne i stan mötte jag Jocce och Frank på NK´s fik och tog en stor varm choklad med marschmallows! Jammi! shoppade lite på NK sen drog vi vidare och kollade runt lite. Lunchade med Chris som jag alltid gör när jag är i stan, en räksallad på Franks. När chris lunch va över och han drog till jobbet igen åkte vi hem till mej. Hämtade min bil och drog och kollade i lite inredningsaffärer. Sen hem till Jocce och Frank. Där somnade jag i soffan, sen va de någon som bäddade in mej så fint i ett täcke.. hehe..

Nu är vi hemma hos mej igen. Väntar på att Chris ska komma hem. Han har varit på nått event me jobbet, de gör alltid massa roliga saker som inte jag får va me på :( som förr förra veckan körde de gocart.

I kväll blir de lugnt, jag är så jävla trött.. Jobbar 3 nätter av 4, sen ringde dessutom ett annat företag och ville ha mej på ett jobb lördag och söndag.. sen ska jag jobba 2 16 timmars pass på måndag och tisdagsnatt. Så jag tackade för att han ringt mej men jag sa nej. Kräktes på jobbet i natt för att jag va så trött. Så vila för mej i helgen så kör vi igång till veckan igen. Skönt de ska bli med semester i juli!

Nu kom Chris hem, bäst jag pussas lite. :P

Inga kommentarer: