fredag 27 juni 2008

snoooorig!

tjo.. kom nyss ur badet. Jobbat i natt, men när jag slutade i morse tog jag bussen hem till Jocce och Jenny. Orkade inte åka hem. Satt och pratade i någon timme, sen drog jag och jenny till stigbergstorget och solade.. en bra bit ifrån tuve, men de har så bra solarium där. Gick igenom stan en sväng, men jag va så trött så jag ville bara åka hem. Väl hemma hamnade jag här, framför datorn. Men nu ska jag väl försöka väcka mej själv till liv och fixa i ordning mej. Chris kommer och hämtar mej efter hans jobb. Net on net har ringt och vill att jag skulle komma in me datorn och få sladden bytt som de tror de är fel på, men jag är helt övertygad att de är dc input:en som de är fel på, måste köpa ett nytt batteri till datorn oxå.

Efter net on net hade jag planer på att träna. Bor ju ensam nu så jag måste lära mej underhålla mej själv ibland. Jobbar dagen 8-16 i morgon så jag måste ändå försöka lägga mej i tid. Chefen mutade mej med mer i lön om jag jobbar söndag dag 8-16 oxå. Ska redan jobba 16-08, så jag får väl ställa upp.. blir en del den helgen då.. i pengar. 24 timmar jobbar jag på söndag. Kommer va död på måndag! men de får gå. Ingen annan kunde på jobbet, då får man ställa upp. Sova hela måndagen och börja jobba på tisdag igen.. sova onsdag och jobba torsdag.. sen e de helg!!! :D har inte bestämt mej om jag ska åka upp till värmland eller om jag ska festa här hemma. Lutar åt att va hemma och ta värmland när semestern börjar.. jobbar sen måndag, onsdag och torsdag natt.. sen börjar semestern!! wihooo! fan va gött de ska bli!

midsommar tjejer :)

Nu ska jag fixa mitt hår och lite smink ska på. Bäst att se ut på bästa sättet när jag ska gå in för att få en ny dator. :)

Pussis

Inga kommentarer: