söndag 15 juni 2008

vaknade meee huvudvärk!



I går fick jag med jenny till parklane! äntligen! hennes första gång där. och vilken kväll! Grymt bra musik så vi rockade hela natten lång, till och med frank, hon dansar aldrig annars.. men nu jävlar så drog hon igång.. :) Jag drack lite förmycket, min tur denna gång. Men så länge man kan gå i höga klackar så är de lugnt, kan man inte de så ska man nog fundera på att ta den närmsta taxi hem. Annars finns det en risk att man blir utkastad ;) hehe..


Lite efter 5 va vi hemma. Jag och jenny, dum som jag är när jag är full så ska jag va så kaxig, höll på att få 2 killar efter oss.. men jag tog mej fint ur situationen och vi kom hem hela denna morgon oxå.




Idag vet jag inte va vi ska göra. Jag hade velat haft 25 grader och sol så man kunde slappa i solen, men de är väl som alltid. Jag kan ändå inte ligga still.. Nee de får nog blir städa och sen film. En promenad skulle inte sitta fel heller. Ja fy till veckan måste jag börja träna igen. Va jag fruktar så kommer de bli en del utekvällar me jenny då är de bäst att va vältränad :P




Nee nu ska jag tvätta bort mitt smink som jag va för trött för att göra i morse.


Meeeee!

Jenny "Frank" :P

Hade iaf en suuperkväll me Frankis :D

Inga kommentarer: