onsdag 11 juni 2008

Tjejkväll blev kärkväll..

.. skulle ha haft hit tjejerna i kväll på middag men den blev inställd. Så jag ska umgås me chris i kväll. (Hoppas han somnar tidigt så jag kan smita ut på avenyn ikväll med Frank :D ) hehe..

Så ljust ute på kvällarna så jag får panik av att sitta inne! Hur ska de gå i helgen när jag har bestämt att jag ska ta de lugnt? lugnt? va är lugnt.. va menas med att man ska ta den lugnt? att inte vistas på avenyn? att gå ut men inte dricka? att sitta hemma i soffan och glo på dumburken med datorn i knät? Nee.. filmkvällar kan man spara tills man är fattig nog att inte ha råd att gå ut, till den dagen man ramlat inne på krogen och brutit benet så man måste sitta hemma. Den dagen man är för gammal att gå in på mina ställen.. den dagen man helt enkelt är trött på att gå ut.. Tills dess: UT MED DEJ!

känns som sommaren kommer bli härligt farlig! Det farligaste en tjej kan ha är en bästa vän som är singel. Man shoppat tillsammans, man förfestar ihop, sminkar dej ihop, jag till och med går på toaletten ihop.. men när man väl kommit in på krogen börjar raggandet.. Så klart bästa vännen får ragg. Men så klart har bästa vännens ragg en bästa vän med sej som försöker underhålla mej medans de sitter i ett hörn och hånglar. Jag är inte speciellt intresserad även om han spelat i frölunda när de nu tog sm-guld -03-04.. tog inte färjestad sm-guld då? ähh jag har kille ju.. men ibland undrar man om man skulle va mer intresserad av bästa vännens raggs bästa vän om man va singel? Nää skulle inte tro de. Borde inte behöva ha en t-shirt på sej bara för att man är singel.. typ "JAG ÄR SINGEL" .. suck..

så i helgen blir de nog avenyn me frank.. samma gamla visa.. hon får ragg och jag får underhåll..

Inga kommentarer: