måndag 22 september 2014

En dag i stöket, och en liten utflykt.

Hej!

Idag tyckte Lowe att vi skulle vakna vid 7. Jag gjorde några försök att få honom att somna om. Men det va hopplöst. Så vi gick upp. Han insåg ganska snabbt att det va förtidigt. Efter en ny blöja och jag gjort frukost till mig så somnade han i babysittern så jag kunde äta frukost för mig själv.

När han vaknade vid 9.30 så gav vi oss ut med vagnen och texas. Skulle bort och hämta ut en ny nyckel till lägenheten. Va ju påväg att göra det för någon vecka sen men då hade jag glömt ta ut pengar så det sket sig. Idag skulle jag inte glömma ta ut pengar. Men när jag skulle ta ut pengarna påläggen bort så insåg jag att plånboken låg hemma. Haha! Så jag gav upp och gick hem igen. Det blåste som fan så jag tänkte jag får försöka göra ett försök i morgon igen.

Vi har lekt och packat lite här hemma idag. Sen somnade faktiskt Lowe i sin säng när det va dags att sova på eftermiddagen. Han sov i 1 1/2 timma! Typ första gången han somnar i sin säng och lyckas sova så länge! Jag la honom bara på sidan, stoppade in nappen och la snuttefilten lite halvt över ögonen och gungade sängen lite. Sen sov han. *stolt

Fredrik kom hem vid 17.30 och skulle bara duscha och sen dra till en kompis och hjälpa dem fixa med ett bord för att få in barnstolen. De har en liten tjej som är 1 1/2 månad äldre än Lowe så vi hängde på! Hon kröp och säger mamma redan! Åh tänk att Lowe snart kommer säga mamma! :D Men hon lärde sig inte sitta förrän hon lärde sig krypa! haha! endel gör det omvänt!

Vid 20.30 va vi hemma igen. Jag slängde ihop bovetegröt till Lowe som Fredrik fick ge medans jag gick ut med Texas. "Mmmm" säger Lowe efter varje sked! Han tycker det är såå gott! Så roligt att han gillar den jag gör!

Men sova ville han inte och kämpade emot ända tills klockan blev 21.30. Då åkte ögonen igen i babysittern. Nu hoppas jag snart att nattningen för kvällen ska va lika enkel på den va på dagen idag.

I morgon har vi inga planer alls. Jo jag ska försöka få ut den nya nyckeln. Sen tror jag vi drar hemifrån. Orkar inte vara hemma i denna röran nu, och det finns inte så mycket mer att packa. Vi ska nog åka bort med lite saker i morgon så vi får bort lite. Saker som vi ändå inte behöver denna vecka. Göra i ordning lite i rummet vi ska bo i.

Nu ska jag nog göra som resten av familjen. Lägga mig. Konstigt att man inte är trött när man varit vaken sen 7. Med 3 skitjobbiga nätter bakom sig..

Natti natt!

Inga kommentarer: