söndag 7 september 2014

Söndagskvällen.

Hej!

Nu har jag bäddat ner mig. Ska försöka att somna innan 23 nu i alla fall. Lowe vaknar oftare på nätterna nu så somnar jag försent så är jag astrött dagen efter. 

I helgen har vi myst massor. I går degade vi hemma hela morgonen, sen stack vi och storhandlade. Åkte hem och fortsatte mysa. Kollade på big brother som vi missat när vi va i Grekland. Vid 22 drog Fredrik in till stan. Han hade spelning. Lowe sov så jag tände ljus i lägenheten och kollade på alla avsnitt av BB som varit. Så nu har i allafall jag sett dem som gått så nu kan jag hänga med de som går på tvn. Lowe vaknade 00.15. Jag ska försöka få honom somna om i sin säng utan mat. Så jag la honom på sidan och strök honom över ryggen. Han somnade om. Jag somnade sen och Lowe väckte mig vid 02 igen. Då gick det inte att få honom att somna om i sin säng. Han va hungrig så han fick hänga med över till min säng och käka. Bar sen över honom till hans säng. Han väckte mig vid 5 sen. Då fick han sova vidare i min säng. Sov till 9! :-D så utvilad blev man ändå. 

Fredrik kom hem 06.30 i morse! Sen spelning! Så han sov till 11.30. Lowe har sovit massor idag! 4 omgångar har han sovit. Runt 40-60 minuter varje gång. Och är så gnällig nu! Inget passar, uppmärksamhet hela tiden. Så man är helt slut på kvällen och vill bara att han ska somna så man får va lite själv. Idag fick jag ut en extra gång med soporna bara för att få komma ut. Komma ifrån. Gnäll har jag väldigt svårt för. Gråt är en annan sak, men gnäll för ingenting. Puuh! Blir galen! Lowe somnade i allafall för kvällen prick 21, men jag kämpade med att få honom att somna i 30 minuter och han har gnällt till 3 gånger efter det så jag har fått gå in och buffa. Så jag borde faktiskt sova nu. Passa på som de säger. Aj aj nu rör han sig i sängen. Han är vild även i sömnen vår kille. Energi! 

Blev massa sovasnack nu, sorry! 

Natti natti!

Inga kommentarer: