torsdag 25 september 2014

Öppna förskolan och lite shopping.

Hej!

Ligger nerbäddad nu och väntar på att Lowe ska vakna. Han brukar vakna runt midnatt en sväng och få lite mat. Men vi får hoppas han sover vidare. Han somnade vid 20 idag och gnällt några gånger så man har fått gå in och stoppa in nappen. Så har han blivit lugn igen. Så skönt att nappen fungerar nu. 

Idag vaknade vi 8.15. Myste på morgonen och gjorde oss i ordning. Drog till Frölunda vid 10.30. Lämnade Texas hos svärmor och promenerade bort till öppna förskolan med Ronja och hennes tjejer. Idag va det öppet för alla åldrar, sist vi va där så va det upp till 1 år. Lite mindre med folk idag. Träffade andra mammor som man pratade med. Så trevligt! Vi ska dit på onsdag nästa vecka. Sköterskan kommer dit och pratar om sömn. Så då vill jag lyssna. Kanske kan man få lite tips. 

Efter öppna förskolan så tog vi en sväng på torget. Självklart shoppade jag lite till Lowe. 


En gubbkeps till farbrorn! Han fick även en tröja och ett par ljusgrå leggings med små döskallar på! :-) 

Ronja kom även med en dress till Lowe! 


Det är från en gammal Newbiekollektion. Hon köpte den på loppis. Hennes lilla tjej har en likadan fast rosa, så nu kan de matcha! ❤️ 

I eftermiddag har vi varit hemma och fixat lite. Det är ju endel att göra hemma. Men det mesta är packat nu i allafall. Ska bli så skönt att få det avklarat! Påtal om flytt så har vi hittat en lägenhet som vi ska gå på visning på. Inte på den gården vi helst vill bo på. Men det dyker ju väldigt sällan upp någon objekt där, så vi kan ju alltid kika på annat håll. Det skadar ju inte. 

Nej nu ska jag nana! Under detta inlägg har jag varit och buffat en gång och sen ammat. Nu ligger han mätt och sover i sin säng igen. Hoppas han sover några timmar nu. Bäst att blunda för mig med. Vid 9 i morgon har Lowe sin 6 månaderskontroll. Så jag har fått ställa klockan. Natti natti! 


Inga kommentarer: