fredag 5 september 2014

Hemma!

Hej! 

Vi landade i natt. (natten mellan torsdag och fredag. Allt har gått super men jag återkommer om resan.

Vi vaknade vid 9.30 i morse alla tre efter att vi la oss runt 3 i natt. Jag började rensa ur resväskan och sen gick vi och handlade lite frukost. Tvättade massa tvätt, plockade ur det sista ur resväskan, tömde kameran på bilder. Sen tog vi med oss pengarna som blev över efter resan och drog till Frölunda torg. Växlade tillbaka pengarna. Vi besökte sen banken. Det är ju fredag och Fredrik va ledig så vi passade på att öppna ett sparkonto till Lowe och satte in pengar som han fått. Så nu har han konto som båda kommer åt.


Vi tog en fika och kollade lite i affärer. Handlade lite och mötte sen upp svärmor. Vi följde med henne hem och käkade lite, pratade om resan och visade bilder. Vid 19 började Lowe bli väldigt trött. Han sover alltid en halvtimma vid 19 tiden, och det gjorde han även idag. Vi åkte hemåt och han somnade i bilen. 

Ikväll efter att jag nattat Lowe och hängt all tvätt så slog vi på en film. Mys i soffan och nu ligger jag i sängen redo för att sova. Lite för pigg dock, så jag bloggar för att bli lite tröttare. Och det funkade! ;-) 

I morgon ska vi fylla upp kyl och frys. Sen ska vi nog börja gå igenom källaren. En månad kvar till flytt. 

Natti natti på er! 

Inga kommentarer: