onsdag 24 september 2014

Flyttlådor och tandsprickning.

Åh så tråkiga dagar vi haft jag och Lowe! Det har varit mulet och regnat och inne i vårt hem är det lådor högt och lågt.. :-( Jag får panik på sånt så idag gick vi ut även fast det regnade! 


Slängde i Lowes åkpåse idag. Så fint när allt matchar. 


Regnskyddet åkte på oxå. Lowe sov och jag vägrade gå in. Vågade inte gå förlångt ifall det började ösa, så jag gick runt om hemma samma väg några gånger. ;-) 

Annars har jag försökt packat och så. I måndags va vi och hälsade på hos Reza, Monica och Freja. Igår va vi till Svärmor och lämnade av lite saker och idag hat vi varit och hämtat ut paket och sen tagit den piano hemma. Lowe har somnat redan. Han har varit så gnällig idag! Så jobbigt att försöka få något gjort medans han kräver 110% uppmärksamhet. Men det är ingen som sagt att det är enkelt att vara förälder. Så det är väl så det är vissa dagar. Han har anledning till att gnälla då tänderna är påväg. Ena tanden har brutit igenom nu så han har en vass liten tand som sticker upp. ❤️ 



I morgon ska vi äntligen iväg! Vi ska med Ronja och novalie + hennes bonustjej Evelina till öppna förskolan i Frölunda. Komma hemifrån lite. Sen har vi bara fredag hemma att stöka. På lördag drar flytten igång. Ska bli skönt att få det överstökat även om det är lite trist att det inte bli flytt till vårat framtida hem. Men det dyker upp när vi minst anar det! 

Inga kommentarer: