söndag 17 maj 2015

4H gård

I Fredags stack vi iväg på utflykt! solen sken och vi var sugna på att hitta på något som Lowe skulle tycka va roligt. Så jag googlade och hittade en 4H gård vid Tuve. Så vi stack dit. De hade hästar, getter, får, grisar, höns och kaniner. Lowe tyckte det va så kul! De går ju i sina hagar så vi fick runt och tittade och hälsade på alla djuren. 





När vi hälsat på alla djuren och promenerat runt så va Lowe så trött så vi stack hem. Bäddade ner honom i vagnen och tänkte ta en promenad. Men alltså herregud vilken skillnad det är på vädret när man är vid havet eller ej. Vi bor ju nära havet, så när vi kom hem så blåste det så kalla vindar! Ursch! Så vi gick bara och handlade och sen hem igen och gjorde hamburgare och myste inne. Till kvällen sen hade blåsten lagt sig och solen värmde igen. Så vi gick ut på gården och lekte. 


Vi tog med hans bil ut så han fick köra lite.. 


Men klättra i trappan va tydligen roligare. Man får passa honom för fullt nu. Han klättrar på allt! 

Jag kan rekommendera att besöka 4H gårdarna! Vi kommer definitivt åka dit igen. En utflykt som inte kräver mycket planering och sen är den ju dessutom gratis. Först tänkte vi åka till Borås djurpark men vi kände att det är onödiga pengar. Lowe vet ju inte skillnaden på en häst och tiger lixom. Djur är djur för honom och lika spännande oavsett vilket djur det är. Så Borås djurpark får vänta tills när han blivit äldre. Jag längtar! Har aldrig varit där själv! :-)



Inga kommentarer: