tisdag 26 maj 2015

Helgen gick undan!

I helgen har Fredrik jobbar på en fest. Så han va borta 24 timmar. Från lördag morgon till söndag morgon. Så Lowe och jag fick hitta på något ihop. I lördags hängde vi med lowes farmor och faster in till stan. De skulle shoppa och jag ville shoppa sandaler till Lowe. Hittade de jag ville ha! 


Kavatsandaler! Och sen ett par gummistövlar jag köpte tidigare i veckan. Han såg ju Mathilda hoppa i vattenpölar med gummistövlar. Lowe skattade så han kiknade! Så jag va ju tvungen att köpa ett par till honom oxå. Nu ska de bara börja regna först. 


Vi käkade lunch i stan och svärmor köpte fina shorts till Lowe. :-) Sen va vi trötta jag och loppan så vi tog bussen hem. tanken var att vi skulle packa lite och sen gå hem till svärmor, käkade middag, kolla på esc och sen sova över. Men Lowe va helt slut! Och jag oxå. Lowe fick hela överkroppen full av prickar i lördags oxå, och då fattade jag ju att han haft 3 dagarsfebern. Inte konstigt han va så trött! Så vi stannade hemma. Lowe bäddade jag ner strax innan 19 och jag kollade själv på esc innan jag stupade vid 23! 

På söndag vaknade vi av att Fredrik kom hem vid 06. Han bäddade ner sig och vi gick upp! Vi smög in i lowes rum med kaffe och ersättning. Lekte därinne till 8, sen käkade vi frukost, gjorde oss i ordning och tog en timmas promenad med Texas medans Lowe tog sin förmiddagsvila i vagnen och jag lyssnade på en podd jag missat. Vid 10 lämnade jag Löwe hos hans farmor och drog hem till Evelina och Daniel. Jag skulle hänga med dem in till stan! Även om Lowe är superenkel att ha med i stan så va det ändå skönt att kunna släppa fokus på honom ett tag. Vid 14.30 hämtade jag Lowe. Vi gick hem och väckte Fredrik som låg och sov så skönt. 9 timmars sömn får väl räcka? ;-) Han va så pigg så vi fick ut igen. Hem till Evelina och Daniel och tog en fika. 

Så en väldigt lugn helg! Idag börjar min allra sista vecka som föräldraledig med Lowe! Känns tråkigt! Men fick mitt schema av chefen för juni i går. Och det såg bra ut. Eftersom jag jobbar dygn så kommer jag bara va på jobbet 9 gånger i juni. Ja menar på natten så sover ju Lowe ändå. Hade jag haft bara dagpass så hade jag ju varit borta mer än dubbelt så många dagar från Lowe. Så det känns bra. 

Idag har vi haft en mysdag. Vi var varit lite sega idag. Började dagen med massa energi! Dusch, bytte sängkläder, tvättade och fixade. Lowe sov 45 minuter mellan 9-10 och sen gick vi och lekte i lekparken med Evelina och Mathilda.


2 timmar senare så var vi hemma igen. Vi käkade lunch och sen ville Lowe sova. Han sov i 2 1/2 timme! Och jag sov 2 timmar av de! Haha! Så skönt! Vaknade 15.30 av att Lowe ropade. Bara att kliva upp och hämta honom. Ge honom mat och göra oss i ordning. 16.30 stod Fredrik utanför och väntade. Dags att storhandla! Så det har vi hunnit med idag oxå. Och hämtat ut paket! Med vad det var i paketet för ni se i morgon! För nu ska jag sova! Konstigt nog så är jag jätte trött. ❤️ 

Inga kommentarer: